Δεχόμεθα τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 4173524

Ομηρίδου Σκυλίτση 19 & Πύλης, Πειραιάς

Όλα μας τα προϊόντα είναι
Ετοιμοπαράδοτα

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός των προϊόντων της ,ανέδειξε την ENCON HELLAS σε διακεκριμένο ηγέτη της βιομηχανίας ανεμιστήρων οροφής .Η προσφάτως κατοχειρωθείσα πατέντα της καθώς επίσης και το σύστημα ανάρτησης με ή χωρίς την πρόσθετη κατακόρυφη ράβδο ανάρτησης COMBOCANOPY αποτελεί μια ακόμη απόδειξη της ανωτερότητας της ENCON HELLAS στο χώρο των καινοτομικών ανεμιστήρων οροφής .Η μοντέρνα γραμμή του συγκροτήματος ανεμιστήρα /φωτιστικού σώματος είναι περίφημα εναρμονισμένα με τα τελευταίου τύπου πτερύγια και τις όποιες τεχνοτροπίες των περιβλημάτων για την ικανοποίηση και των μεγάλων απαιτήσεων για πρωτοτυπία ,εκλεπτυσμένο για γούστο και τέλειο σχεδιασμό.Η περιεκτική όσο ποικίλλουσα γκάμα των ανεμιστήρων της ENCON HELLAS ανταγωνίζεται με αξιώσεις τα τυπικά Κινέζικα προϊόντα του είδους .

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΩΝ ENCON HELLAS -Οι μοναδικοί εφοδιασμένοι με ισχυρό μοτέρ 100 Watt

 

Υπεραθόρυβος ηλεκτροκινητήρας

Η υπεραθόρυβη λειτουργία είναι το αποτέλεσμα του αυστηρού ποιοτικού ελέγχου σε συνδυασμό και με την χρησιμοποίηση ενός ηλεκτρονικού πυκνωτού

 

Αθόρυβη λειτουργία χωρίς κραδασμούς

Όλα τα δρύινα πτερύγια της ENCON HELLAS και οι θήκες των πτερυγίων από χυτό ψευδάργυρο είναι ζυγοσταθμισμένα στην εντέλεια ,τόσο χωριστά το καθένα όσο και ενιαία ,για να επιτυγχάνεται αθόρυβη και χωρίς κραδασμούς λειτουργία .Όλες οι θήκες των πτερυγίων δοκιμάζονται με ακτίνες λέιζερ για τη διακρίβωση της ορθής διεδρικής γωνίας και βήματος για την εξουδετέρωση των κραδασμών που δημιουργούνται δυναμικά σ’ένα σύγχρονο μηχάνημα ανυσματοποιήσεως.Οι ένσφαιροι τριβείς ρουλεμάν είναι αυτολιπαινόμενοι ,πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζονται συντήρηση και επιπλέον επιτυγχάνεται η τέλεια και αθόρυβη περιστροφή των πτερυγίων.

 

Αστραφτερή επιμετάλλωση

Χρησιμοποιείται ένα αυτόματο σύστημα γαλβανισμού εφαρμοζόμενο με μικροϋπολογιστές το οποίο προσδίδει ένα ομοιόμορφο ,υψηλής στιλπνότητας ,φινίρισμα ορείχαλκου.Πολλά από τα ανταγωνιστικά προϊόντα του είδους χρησιμοποιούν τη μέθοδο του ψεκασμού του χρυσαφί βερνικιού για την προσομοίωση του φινιρίσματος του ορείχαλκου .

 

Ο ηλεκτροκινητήρας έχει σχεδιαστεί για υψηλή απόδοση

Ο ηλεκτροκινητήρας μεταδίδει απευθείας την κίνηση και η περιέλιξη αυτού είναι εξολοκλήρου από χαλκό .Είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας σιλικονούχο χάλυβα Ιαπωνίας πράγμα που τον κάνει να υπερέχει από τους άλλους ηλεκτροκινητήρες οι οποίοι κατασκευάζονται από φθηνότερο εν ψυχρώ ,Κινεζικής προελεύσεως ηλεκτροχάλυβα .(Οι Κινεζικής προελεύσεως αυτοί ηλεκτροκινητήρες δημιουργούν τέτοιου είδους προβλήματα όπως είναι η υπερθέρμανση ,η οξείδωση και η χαμηλή απόδοση).Η ENCON HELLAS χρησιμοποιεί κατεργασμένους με υψηλή ακρίβεια δρομείς (επαγώγιμα) και στάτες ,επιτυγχάνοντας έτσι ελάχιστη ανοχή αέρος που μετριέται μόνο με microns.Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η ελάχιστη δυνατή κατανάλωση ηλεκτρισμού (από 25 Watt όταν λειτουργεί με χαμηλή ταχύτητα μέχρι 100Watt το πολύ όταν λειτουργεί με υψηλή ταχύτητα ).

 

Αποκλειστικό σύστημα αναρτήσεως

Για τοποθέτηση του ανεμιστήρα με ή χωρίς την κατακόρυφη ράβδο αναρτήσεως και για επικλινή οροφή .

 

Συντονιστικά ξύλινα πτερύγια

Πλούσιο φινίρισμα χρώματος καρυδί σε όλους τους τύπου αντίκας ορειχάλκινους ανεμιστήρες και χρυσαφί φινίρισμα καρυδιάς σε όλους τους λουστραρισμένους ορειχάλκινους ανεμιστήρες .

 

Σετ ζυγοσταθμίσεως πτερυγίων

Τα σετ αυτά ,τα οποία χρησιμοποιούνται για την ανίχνευση των βλαβών ,παραδίδονται με κάθε ανεμιστήρα της ENCON HELLAS και έτσι μπορείτε να εκτελείτε μόνοι σας την συντήρηση τη σχετική με τη ζυγοστάθμιση των πτερυγίων.

 

Η πιο ωραία συσκευασία που κυκλοφορεί στην αγορά

Η μεταφορά του ανεμιστήρα γίνεται μέσα σε όμορφα τετράχρωμα χαρτοκιβώτια ,τα οποία υποδηλώνουν την υψηλή ποιότητα του περιεχομένου.

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Πέντε πτερύγια –δρύινα ή καρυδιάς –με εσωτερική επένδυση από καλάμι και διάτρητη πλαϊνή στεφάνη.
 • Παραδοσιακή μοντέρνα γραμμή με μοναδικό κάτω τμήμα με μικροσκοπικές οπές .
 • Ηλεκτροκινητήρας με περιέλιξη από χαλκό 100%-τριών ταχυτήτων ,αναστρέψιμος
 • Ρουλεμάν αυτολιπαινόμενα κλειστού τύπου.
 • Εγγύηση για το μοτέρ και σέρβις στο μηχάνημα.
 • Ανταλλακτικά για όλους τους τύπους ανεμιστήρων ακόμα κι αν καταργηθούν κάποια από τα μοντέλα .
 • Τα πλούσια δρύινα πτερύγια και οι χυτές θήκες των πτερυγίων από ψευδάργυρο είναι ζυγοσταθμισμένα ένα προς ένα για να λειτουργούν ικανοποιητικώς χωρίς κραδασμούς.
 • Το σύστημα αναρτήσεως είναι ρυθμιζόμενο για εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση του ανεμιστήρα και σε επίπεδα και σε επικλινή ταβάνια.
 • Η εγγύηση που προσφέρει η ENCON HELLAS υποστηρίζεται από μια τεχνολογία 40 και πλέον ετών στο χώρο του σχεδιασμού ανεμιστήρων οροφής.
 • Ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος σε συνδυασμό και με την υψηλής ακρίβειας μηχανολογία δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την άριστη απόδοση και λειτουργία των ανεμιστήρων ENCON HELLAS
 • Οι τηλεχειρισμοί που διαθέτουμε μπορούν να τοποθετηθούν σε όλα τα μοντέλα μας .
ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ 133CM ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝΑ ΛΕΠΤΟ ΙΣΧΥΣ ΣΕ WATT C.F.M.
χαμηλή 50-55 35 3000
μέση 130-140 75 5200
υψηλή 250-260 100 7500
       
ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ 102 cm      
χαμηλή 50 25 2200
μέση 130 50 3800
υψηλή 230 85 6000

 

 

Υπάρχουν 50 μοντέλα κλασσικά-μοντέρνα σε διάφορα χρώματα και διαστάσεις και πλήθος φωτιστικών και π[πτερυγίων ,ώστε να φτιάξετε τον ανεμιστήρα που σας αρέσει .

 

anamistires orofis ανεμιστήρες οροφής αμερικανικής τεχνολογίας Αποστολίδης Γιώργος enconhellas χονδρικη πωληση Ανεμιστηρες Ανεμιστήρες οροφής πειραιάς Ανεμιστήρες οροφής Αθήνα Ανεμιστήρες οροφής χονδρική πώληση Ανεμιστήρες οροφής αττική, πώληση ανεμιστήρων οροφής Πειραιάς, αξιόπιστοι Ανεμιστήρες οροφής, anemistires, anemistires orofis, paidikoi anemisthres, ανεμιστηρεσ, ανεμιστηρεσ οροφης ανεμιστηρες οροφης παιδικοι ανεμιστηρες οροφης εισαγωγη ανεμιστηρων οροφης οι καλυτεροι ανεμιστηρες επισκευη ανεμιστηρων ανεμιστήρες, οροφής, ανεμιστηρων, ανεμιστηρες, enconhellas, πωληση, χονδρικη, πειραιάς, hellasencon, lianiki, polhsh, anemisthres, orofis, orofhs, xondrikh πτερυγια ανταλλακτικα αξιοπιστοι οροφης anemistires lianikh αττικη ελλαδα αμερικανικής αθηνα πειραιας αμμερικανικης, τεχνολογιας, λιανικη, τεχνολογίας, αποστολίδης, ανεμιστήρων, χονδρική, αθήνα, επαγγελματικοι ανεμιστηρες Χονδρική - Λιανική πώληση ανεμιστήρων αμμερικάνικης τεχνολογίας EnconHellas. Φροντίσαμε για την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και για την μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και φωτιστικών, και σήμερα φτάσαμε να αριθμούμε 50 μοντέλα ανεμιστήρων με περί τα 60 διαφορετικά φωτιστικά με χειρισμό από αλυσιδάκι ή τηλεχειρισμό Όλοι οι ανεμιστήρες μας έχουν 5 πτερύγια για καλύτερη κατανομή του αέρα. Το μοτέρ διαθέτει θέσεις για 4 ή 5 πτερύγια. Ο ηλεκτροκινητήρας με περιέλιξη από σιλικονούχο χαλκό 100% - 3 ταχυτήτων αναστρέψιμων. Ηλεκτρονικός δυαδικός πυκνωτής ο οποίος επιτρέπει την υπεραθόρυβη λειτουργία. Το σύστημα ανάρτησης είναι ρυθμιζόμενο για εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση του ανεμιστήρα και σε επίπεδες και σε επικλινόμενες οροφές. Ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος σε συνδιασμό με την υψηλή μηχανολογία δημιουργούν τις προϋποθέσεις για άριστη απόδοση και λειτουργία των ανεμιστήρων. Οι ανεμιστήρες μας υποστηρίζονται από πλήρη σειρά ανταλλακτικών. Συνοδεύονται από οδηγίες τοποθέτησης και χρήσης στα Ελληνικά και Αγγλικά.